šįkart kalendoriuje ne aviacija, o be proto gražus tankas Renault FT-17
Ačiū, pritaikiau
Šiemetiniuose planuose yra numatyta šiek tiek daugiau dėmesio skirti ir kitoms Lietuvos Kariuomenės dalims, ypač technikai
Sentencija ne į temą : gal laikas pagalvoti apie atskirą svetainę, skirtą tarpukario kariuomenei ? (greičiausiai tai nenauja mintis, tik įdomu, kas ant Lietuvos bus pirmas )
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00 Pranešimų: 4087
Sentencija ne į temą : gal laikas pagalvoti apie atskirą svetainę, skirtą tarpukario kariuomenei ? (greičiausiai tai nenauja mintis, tik įdomu, kas ant Lietuvos bus pirmas )
Jei tai būtų mano duona - su didžiausiu malonumu imčiausi tokio darbo, dabar tenka įvertinti savo galimybes ... ir vyti tokias mintis šalin. Šioje svetatainėje nenarstysim kitų Kariuomenės dalių taip kaip aviacijos, tačiau pagrindai, pagrinde technika (kažkiek ir ginklai) bus. Šiemet, esu paplanavęs padaryti kai kurios technikos aprašymukus, po fotoalbumiuką.
Ar nebūtų sunku pateikti ekrano užsklandą su keliomis alternatyvomis, iš kurių viena būtų Karo aviacijos tema. Ačiū. Aš taip pat pritarčiau svetainės apie tarpukario kariuomenę sukūrimą. Prisidėčiau kuo galėčiau.
Antrasis turėtų labai ir labai patikti svetainės nariui Rimantui Stašaičiui, (kitoje temoje paaiškinsiu kodėl). Na, žinoma paveikslėlis turėtų patikti ir bet kuriam kuris domisi tarpukario LK technika.
Kovo mėnuo žymi pirmuosius mūsų Karo aviacijos kovinius skrydžius Nepriklausomybės kovose. Todėl ir paveikslėlis - ore LVG C.VI ir LVG C.V (dešinėje) eskadrilė.
Sveiki, jūsų dėmesio prašosi gegužės mėnesio ekrano paveiksliukas - kalendorius. Kai kam gal kils mintis, koks čia vokiškas orlėkys ir koks čia ryšys su mūsų tematika, tačiau galiu nuraminti - veiksmas Linksmadvaryje, lėktuvas mūsų, o be kita ko, jis dar ir susijęs su šio mėnesio datomis. Negaliu tvirtinti kad šiuo, tačiau, 1923 m. gegužės 8 dieną Steponas Darius savarankiškai pakilo su Alb. C.III.