Kaip ir žadėjau foto, nėra labai sena bet irgi istorija, LY-AKG skraido po šiai dienai tačiau dažymas visiškai pakeistas (čia apie tikra lėktuvą). Apačioje kordinė kopija irgi skraido nors jau 20 metų kaip pagaminta.
Ryti, o gal tebeturi Su-26M brėžinius arba išklotines pagal kurias pasigaminai šitą modelį?
Kiek žinau Su-26M yra vienas oficialus brėžinys. http://mkmagazin.almanacwhf.ru/avia/su_26m.htm Problema tame jog J. Kairio lėktuvas gerokai vėlesnių laiku, negu brėžiniai "Modelist Konstruktor", todėl tų "M" modifikavimų ten dar daugiau. Pieštuku, kažkada seniai, esu pažymėjas tuos skirtumus (ant tikro lėktuvo skaičiavau varžtus kniedes ir pan. skiriasi stiklo priekio, posūkio ir aukščio vairų, aušinimo angų formos, sparno pašakny apačioj nėra "zalyzo"ir t.t. ) Savo modeliui buvau nusibraižęs ant milimetrinio popieriaus brėžinį M1:1, deja neišliko. Dar radau pora senų foto prie to pačio.
Na aš tuos skirtums Su-26 nuo Su-26M gerai žinau ir "Modelist konstruktor" brėžinius turiu, norėjau paklaust gal iš kokio kito šaltinio ėmėte brėžinius.
Na aš tuos skirtums Su-26 nuo Su-26M gerai žinau ir "Modelist konstruktor" brėžinius turiu, norėjau paklaust gal iš kokio kito šaltinio ėmėte brėžinius.
Gal aš kiek painiai prirašiau . Norėjau pasakyti kad skiriasi Su-26M tarpusavyje, priklausomai nuo serijos. Tie brėžiniai kur "modelis konstruktor" yra pirmos serijos su "M" tokiu lėktuvų kogero buvo pagaminta 4 vnt. (kaip ir Su-26). Tas brėžinys kurį prikabinau jau vėlesnių serijų, kokias gamino masiškai (tame tarpe ir LY-AKG). Kitų šaltinių surast nepasisekė (išskyrus prastos kokybės 3 projekcijos be detalizacijos, iš kurių jokios naudos), jeigu kas nors matė ar turi būtų labai įdomu.