Atsakymas Gintautui (Kirui). Iš tikrųjų plačiajai visuomenei tikslumas tikrai nėra būtinas. Bet yra kita medalio pusė: ilgainiui bus įprasta "tep, lep" ir ainiai tik tokią formą ir tematys. Neužmirškime, tauta bukėja, todėl išsaugoti autentiškumą būtina. Bent jau 90% tikslumu. .
Ir dar... Pro Kauno savivaldybės pastatą praėjo ir praeina turistai. Jie, aišku, apie "Lituanicos" formą, spalvą nelabai ką ir žino. Bet jie susidarys būtent tokį "Lituanicos" įvaizdį.
Fotografuojant praėjo rusų turistų pora, kurie ŽINOJO, kas tai per lėktuvas. Beje aš pasakiau tiesiai šviesiai: "Мне СТЫДНО"
Toks variantas, koks yra, mano supratimu tiktų nebent vaikų darželio žaidimų aikštelei. Seniai seniai kažkas panašaus vaikų žaidimų aikštelėse jau buvo .
Na, nereikia taip baisiai - žmonės stengėsi, pinigėlio išsiplovė, o už tai, kas liko, padarė tai, kas išėjo. Tai ir turime dabar tokią "puikią" "Lituanica". Būtų įdomu sužinoti, kas visą šitai finansavo ir kas projektavo bei įgyvendino.
Na, nereikia taip baisiai - žmonės stengėsi, pinigėlio išsiplovė, o už tai, kas liko, padarė tai, kas išėjo. Tai ir turime dabar tokią "puikią" "Lituanica". Būtų įdomu sužinoti, kas visą šitai finansavo ir kas projektavo bei įgyvendino.
Na, griovimui taip pat reikalingi pinigėliai - ir vėl kažkas kažkam turės nubyrėti (čia ir ankstesnėje mano žinutėje turėjo būti šypsenėlės, bet šiame Forume vis dar jų nerandu)... Gal - tegu stovi. Kaip sakoma: "Protingas nieko nesakys, durnas nesupras". Bet ką daryt su tom vidutinybėmis, kurios nei durnos, nei protingos? Ir jų, kaip keista - dauguma...