Prisijungta: 2008 Lap 24 d., 19:16 Pranešimų: 1398
JG-52, gavosi lyg ir nesusišnekėjimas. Kas man nepatinka tai aš žinau ir išdėsčiau savo retoriniam klausime. Galvojau, gal istorikai žinos. Arba kas nors, ką nors girdėję apie Lituanikos replikos kūrimą.
O tamstos paryškinimą be jokio komentaro, supratau kaip kažkokį priekaištą mano tezei, todėl ir paklausiau, kas čia negerai. Jei tas paryškinimas yra pritarimas - tai viskas OK.
Skaitmeninto ir restauruoto filmo „Skrydis per Atlantą“ pristatymas Vilniuje įvyks kovo 1 d. 19 val. kino teatre „Forum Cinemas Vingis”, Kaune – kovo 6 d. 19 val. ir Klaipėdoje – kovo 7 d. 19 val. šiuose miestuose esančiuose „Forum Cinemas“ kino teatruose. Įėjimas į renginį su nemokamais bilietais, kurie bus dalinami kino teatrų kasose likus 1 val. iki seanso pradžios.
Įdomu, kas organizatorių turėta mintyje "skaitmenintas ir restauruotas"? Skaitmenintas jis jau seniai (aš turiu ir video kasetę, ir DVD). Jei turėta mintyje HD kokybę - tai puiku! Bet ar tai turėta galvoje?
Įdomu, ar kokiame Literatūros ir meno archyve yra išlikusi vaizdo medžiaga nepanaudota filme? Jeigu, pasak V. Kensgailos, turėjo būti net dviejų dalių filmas, tai cenzūros atmestos ir į filmą nepatekusios medžiagos turėtų būti apie 2 val. Gal kas ką girdėjo?