Taip, nes paimu, skanuoju projekcinį brėžinį. o po to Bezierio kreivėmis apvedžioju. Po to aplyginu su redaktoriumi ir lyg ir gaunasi. O šiaip būtų kada nors gerai perksrimsti Maya ar 3d Studio MAX. Erdvinis modelis būtų idealu. Juk prokcinių brėžinių yra nemažai. Pavyzdžiui www.airwar.ru
Prisijungta: 2009 Sau 27 d., 14:48 Pranešimų: 1314
1:24 yra visai standartinis mastelis, tik dėl modelių dydžio ir reikalingo plastiko kiekio bei kainos ne taip paplitęs. Galima rasti, pvz., ir „Poligone“.
Kadangi skyrelio pavadinimas „Modelizmas“, tai turbūt galima rašyti ir apie kitus dalykus. Va, beklaidžiojant koks gražus daiktas užkliuvo.
fw dora ir bf gustavas siuo masteliu tikrai kada nors atsidurs pas mane lentynoj.Tiesiog kartais kai kuriuos modelius norisi turet didelius.O vat Polikarpovo I-153 didesniu masteliu nelabai sekasi rast, gal kas ka parekomenduotumet?
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00 Pranešimų: 4087
O mane tai savigrauža kankina... Turiu visą dėžę orlėkių, ir Lietuvoj skraidžiųsių ir su dekolėm ir nesuklijuoti nei vienas... Reiks išparduot, kad nedūlėtų, arba ...
O mane tai savigrauža kankina... Turiu visą dėžę orlėkių, ir Lietuvoj skraidžiųsių ir su dekolėm ir nesuklijuoti nei vienas... Reiks išparduot, kad nedūlėtų, arba ...