Prisijungta: 2009 Sau 27 d., 14:48 Pranešimų: 1328
Klipuko esmė maždaug tie 56 sekunde – Saved plane with his "Nissan Frontier". Šiaip tai vaizdeliai iš viršaus labai kompiuteriniai – kaip iš "Flight Simulator"iaus, liudininkai perone ploja visiškai horizontaliai važiuojančiam lėktuvui, nors priekis padėjus ratą ant pikapo turėtų būt pakilęs. Be to, turbūt tuščio Boeing 727 priekinei važiuoklei tenka bent 3-4 tonos, kai Nissanas kėbule gali vežti iki vienos
Nissan važiuoklė aš tai manau kad gal ir atlaikytų (jei 3-4 tonos).Nes esu bandęs miniekskavatoriuką pakrauti nors ten 2t, bet pagal stovį tai manau ir keturias būt atlaikęs ,tik vietos per mažai ten, ir svorio centras ne vietoj buvo. Bet va , kad taip kas ryžtūsi pakišt po lėktuvo ratų tai.... Beje o kur šypsenėlės ,,padėtos"?
Prisijungta: 2009 Sau 27 d., 14:48 Pranešimų: 1328
DC-10 („405“) tai savo laiku garsus studentų sukurtas kompiuterinės grafikos derinimo su realiais kadrais filmukas. O Raimio reklamoj parodytą aparatą Airliners.net forumo dalyviai vertina kaip B-727 ir MD-11 hibridą.
Dėl apkrovos, pakrauto ir užpildyto B-727 priekinei važiuoklei tenka apie 8 tonas. Taigi, 3-4 t tuščiam primečiau kaip minimalų vertinimą, realiai gal bus daugiau. O jei dar atsižvelgsim į dinamines apkrovas – kažin, ar Nissano užpakaliniai ratai liktų su padangom.
Šypsenėlės čia dedamos klasikiniu būdu, iš simbolių : ) , : D , tik be tarpų. Ar su kažkuo painioju, ar kadaise čia jų lyg ir daugiau būta?
Kažko aš nesuprantu, ar aš per kvailas, ar man vaidenas, bet ši avarija įvyko dėl piloto klaidos. mažas aukštis pasiimtas skridimui virš miško. Taigi, nevienareikšmiškai kaltinu pilotą, bandyčiau ir pakaltint patį lėktuvėlį, ga ldėl techninių bėdų jis nebegalėjo pakilt aukščiau?