Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00 Pranešimų: 4088
Reikia nedidelės pagalbos - gal kas atsiųstų tvarkingus Lietuvos Aviacijos Metraščio "Plieno Sparnai" viršelių skanus. Didelių nereikia (pilnai gana 800 pločio), svarbu, kad būtų švarūs, nesudriskę (kaip kad pas mane) ir šiaip tvarkingai nuskanuoti, be išplaukusių kraštų. Dėkoju iš anksto. Jų reikia puslapiui Leidinių aprašymai, esančiam dešinėj esančiam stulpelyje.
Dėkui svetainės nariui rimux už kokybiškus LAM metraščio Plieno Sparnai visų 8 numerių skanus. Juos ir pačių leidinių aprašymus rasite artimiausiu laiku.
O šiandien, puslapyje Leidinių aprašymai, šiokia tokia naujiena: Waldemar Rezmer - Litewskie Lotnictwo Wojskowe 1919-1940 aprašymas.
Beje, galvoju pakeisti puslapio pavadinimą: iš dabar esančio "Leidinių aprašymai" į kokį nors "Knygų lentyna" ar panašiai. Ką manote?
Dėkui svetainės nariui rimux už kokybiškus LAM metraščio Plieno Sparnai visų 8 numerių skanus. Juos ir pačių leidinių aprašymus rasite artimiausiu laiku.
Na, ne visai taip. Tiksliau būtų "visų 7 numerių viršelių skanus":-)
Susimatėm - nesusikalbėjom. Aš rašydamas: "visų 8 numerių skanus" praleidau žodį "viršelių". O į jūsų pranešimą atsakiau manydamas, kad "ginčas" dėl skaičiaus... O dabar perskaitęs viską iš naujo supratau, kad kalba eina ne apie skaičių... o apie viršelius. Krepšt...
Na, bet svarbiausia ne tai, o tai, kad nors ir kankinamas vasaros karščių, nors ir mažais žingsneliais, bet judu su puslapiu Leidinių aprašymai pirmyn.
Kaip ir buvau žadėjęs, pradėjau "doroti" LAM metraštį "Plieno Sparnai" Šiandienai Plieno Sparnai Nr.1