Net įdomu, kaip LAMas įsiklijuoja į turistų maršrutus. Kartais Kauno centras net verda nuo užsienio turistų - ypač į akis krinta entuziastingi japonų būriai. Kas juos atveda į LAM? Ar iš viso atveda? Kažkaip turistinių autobusų Aleksote nelabai mačiau, kaip ir prie LAM. Galiu ir klysti, nors dieną pralekiu Veiverių gatve dažnokai. Tiesą pasakius, aš irgi nebeatsimenu kada buvau LAM, o ir apsidairiau tik trumpai pačioj patalpoj, net neįsivaizduoju, koks LAM yra. Gėda, aišku.
Tiesą pasakius, aš irgi nebeatsimenu kada buvau LAM, o ir apsidairiau tik trumpai pačioj patalpoj, net neįsivaizduoju, koks LAM yra. Gėda, aišku.
O kur dar? LAM apsilankau bent kartą metuose, bet niekur kitur (lauke ar kt.) nesu buvęs, nesu buvęs įleistas. Didesni lėktuvai stovi lauke už tinklinės tvoros....
Blogai, kad atlyginimai ir šiaip maži, o dalis atlyginimo dar ir išmokama kaip priedai. Teoriškai tai turėtų skatinti dirbti geriau ir gauti priedus, bet praktikoje leidžia bet kada nurėžti dalį atlyginimo.
Į lauką šiltuoju metų laiku galima išeiti iš simuliatorių salės. Gal tiesiog neišdrįsote pasiteirauti?
Aišku, ačiū, žinosiu. Nedrįsau, nes nežinojau (čia mano problema, greičiausiai. Nors nuorodos/daugiau nuorodų galėtų būti). Tuo labiau, kad ir kiti lankytojai į lėktuvus lauke žiūrėjo nosis įbedę į tinklą (ne aš vienintelis toks)