Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00 Pranešimų: 4087
Sveiki visi, dar sykį perskambinau neatsižymėjusius ir prieita išvados susitikimą nukelti į LAKRIČIO 30 D. Šeštadienį. Atsiprašau tų kas planavotės rytojui.
Sveiki vyručiai.Nežinau ar dalyvausiu, nes darbo grafikas man nepalankus, bet aš kaip kaunietis sumečiau šiokį tokį maršrutėlį.Susitinkam VDKM apžiūrime ekspoziciją. Kylame į Žaliakalnį aplankome Prisikėlimo bažnyčios stogą.Pasigrožėja Kauno vaizdais ir panorama patraukiam į ąžuolyną prie Dariaus ir Girėno paminklo. Toliau judam į Ramybės parką pažiūrėti buvusios mauzoliejaus vietos,čia praverstų nuotraukos kad susidaryti bendrą vaizdą kaip buvo išdėstyti lakūnų kapai.Pabaiga Akropolis boulingas alus gal ledas...Maršrutas trumpas bet turiningas. Beje ar kas žinote ties kuria vieta buvo senasis stadionas t.y jo ribos ,nes dabartinis išsiplėtęs?.Pagarbiai Andrius.Siūlome ir savo variantus!
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00 Pranešimų: 4087
Dėkui Andriau už geras mintis.
O aš pasikartosiu:
2013 lapkričio 30 d. šeštadienį Kaune organizuojamas svetainės kūrėjų, narių ir visų neabejingų Lietuvos aviacijos istorijai susitikimas šios svetainės 5 -ojo gimtadienio proga.
Būtų smagu, kad ketinantys dalyvauti atsižymėtų.
Ir šį kartą tikrai nebeatidėsime, tad kas planuojate, galite planuoti drąsiai.