Įsivaizduok kas yra 70 kg trauka ,aš ir mano draugas laikom tavo kūrynį už sparnų ,otu sukišes visus gazus stovėsi vietoje tai iryra 70kg.Paprasti parasparniai skraido su didesne trauka.
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00 Pranešimų: 4089
Jo, 70 kg traukos stipriai nekas, tiek ir pasidarius pedalus įmintum pasistengęs. Netgi teisingas Trabantas gerokai per 100 kg duoda. Manau, neskubėk dar su tuo motoru. O centruotę sustvarkysi , visada švino į uodegą spėsi įpilti.
Aš su varikliu neskubėčiau. Paprstai suveikia kiaulystės dėsnis: nusipirkus net ir geriausią daiktą, gana greit atsiranda gerokai geresnis ir pigesnis. Išvada: nerikėtų skubėtisu varikliu, kol prie lėktuvo dar daug darbo. Gal į darbų pabaigą atrsiras geresnis variantas. Tiesiog reikėtų dirbti prie lėktuvo ir rinkti informaciją. Jeigu lėktuve numatytas akumuliatorius, centruotės klausimą išspręsti nebus sunku. Vietos liemens priekyje daug. "Anzani" variklis nėra labai sunkus, todėl jeigu pavyktų kiek palengvinti liemens galinę dallį, net ir su lengvesniu varikliu centruotė atgal pasislinks nežymiai. Blogiausiu atveju galima panaudoti labai plačiai aviacijoje naudojamą "sparnuotą metalą" - šviną. Yra dar viena suktybė - gudrybė. Truputį pailginti priekinę liemens dalį. Tiek, kad nekristų į akis.