Diskusijos

Moderatoriai: Arius, Nerijus Korbutas, Pijus, Mindaugas, Kiras
Autorius Pranešimas
Nerijus Korbutas
2010 Bal 06 d., 01:13
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4086
Dar vienas "trupučiuką lietuviškas" - "Tutoras". Kol neapmėtėt taburetėm rėkdami: koks čia tau lietuviškas, parašysiu skirtumus ir panašumus su mūsiškiu AVRO 626.
Šio lėktuvo visas priekis identiškas mūsiškiui, variklis išoriškai visiškai toks pat, identiška važiuoklė, identiški sparnai, identiška galinė lėktuvo dalis: stabilizatorius, kilis, aukštumos ir posūkio vairai.
Skirtumai nuo mūsiškio: didžiausias tas, kad 621-as neturi trečios vietos šauliui, liemuo šio anglo tik 4 cm trumpesnis ir labai skiriasi tarpsparniniai ramsčiai . Kitų skirtumų nepastebėjau, tad drąsiai galiu sakyti, kad ši fotosesija tikrai kažkiek pasitarnautų gaminant AVRO 626 modeliuką.
Na ir tradiciškai primenu, kad: Jei kažkam reikės kažkurių fotografijų geresne rezoliucija-kreipkitės. Kopijuojant ir publikuojant fotografijas kituose internetiniuose puslapiuose būtina pilna nuoroda į šią temą. Paveikslėliai kaip visada paspaudus padidės.

p.s. dar pamiršau paminėti, kad visi parodyti šiandienos herojai: gladiatorius, dehavilendas, biukeris ir avro yra pilnai veikiantys, tvarkingi ir švenčių metu skraidantys lėktuvai.

Gero apetito jūsų akims!






























































Į viršų
 

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System

Svetainės nuorodos













Sveiki,

Prisijungimo vardas:

Slaptažodis:




Prisiminti mane

[ ]

Facebook