Diskusijos

Lietuvos Aviacijos Istorija 1919 - 1940 m. :: Diskusijos :: Svetainės reikalai :: Svetainės naujienos
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Administracijos pranešimai apie narius.
Eiti į puslapį       >>  
Moderatoriai: Arius, Nerijus Korbutas, Pijus, Mindaugas, Kiras
Autorius Pranešimas
Nerijus Korbutas
2010 Kov 09 d., 23:39
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4086
Sulaukus patvirtinimo (pagal IP), kad tai tikrai tas pats Aladinas, negaliu nepranešti kolegoms su kuo turime reikalą. Dėkui kolegai Kaukui. Perkeliu kolegos pranešimą iš temos apie ANBO VIII:

Kaukas rašė ...

Nežinau, kolega sky76v, ar tau teko susidurti su kolegos Aladino (Aaladino, Alladino, aladino, tučio) diskutavimo maniera. Man teko. Ir galiu su pilna atsakomybe pareikšti, kad jam nusispjaut ANBO istorija. Jis su lygiai tokiu pat entuziazmu narsto tankų varžtus, nors jam nusispjaut ir tankų istorija. Jis lygiai taip pat energingai kibs į atlapus straipsnių autoriams, nors jam nusispjaut ir tie straipsniai. Kodėl sakau nusispjaut? Ogi todėl, kad visiems būriu paprakaitavus ir išvedus jį į švarų vandenį kolega ..... užklydėlis jaučiasi atlikęs pareigą ir mandagiai pasitraukia (geriausiu atveju), arba paprasčiausiai redaguoja visus buvusius pranešimus į "o" raidę, arba paprasčiausiai būna užbanintas ir grįžta, nusistovėjus vandeniui kitu vardu, kad vėl galėtų sėkmingai jį drumsti. Pasieško jam patinkančio straipsnelio apie tankus, lėktuvus, variklius, paskaitinėja ir lėtai, nekaltu veideliu bando autoriaus kantrybę. Kartais užsuka ir į forumą su nekaltais klausimais, tačiau atsakymai jam nerūpi, dar nespėjęs gauti atsakymo jis rašo kitą klausimą. Kažkodėl patalogiškai nemėgsta klaustukų. Klaustukofobija gal... Galas jį žino...

Jis gali pasivadint nors ir Liucifieriu, turime jau visą jo identifikavimo bazę su IP numeriais. Galiu pasakyti, kad tai - klasikinis internetinio trolio pavyzdys, nors į vadovėlį dėk. Beje, Nerijau, jeigu nesunku, atsiųsk man į PM šį jo IP. Įdomumo dėlei.


Nuo savęs pridėsiu, kad nepaisant mano prieštaravimo administratorių komanda nusprendė, kad iš šios svetainės nario "tutis" išbaninti kol kas nėra už ką. (Matomai, po jų straipsniais dar nesidarbavo šis veikėjas). Bet spėju ilgiau dviejų dienų neištems. Buvau sugalvojęs kitokį nario "tutis" pristatymą kolegoms šioje svetainėje, bet Kaukas paskubėjo, tad yra kaip yra.
Kad lengviau būtų kolegoms nuspręsti ar verta jiems atsakinėti į tutis klausimus primygtinai rekomenduoju perskaityti, šio mano pažintinio straipsniuko komentarus. Visus.
http://www.antraspasaulinis.net/e107_plugins/content/content.php?content.1024

Jei to bus maža tai dar anoje svetainėje paieškokit temų apie tarpukario aviaciją.
Į viršų
tutis
2010 Kov 10 d., 12:54
Užsiregistravęs dalyvis #132
Prisijungta: 2010 Kov 05 d., 12:21
Pranešimų: 17
Ačių Nerijui už gerą žodį.

Taip pat noriu jam priminti ,o kartu pranešti kolegoms kam pasirodys įdomi ši tema mano atsiradimas šiame tinklapyje .
Pateikiu žinutę kuria gavau asmeniškai :

Nuo:
Nerijus Korbutas

Pranešimas išsiųstas:
Tr, 2010 Kov 03, 21:55

Pranešimas perskaitytas:
Pn, 2010 Kov 05, 10:20

Sveikas kolega, malonu, kad domiesi. Ateik pas mus į www.plienosparnai.lt ir surasi visus atsakymus į rūpimus klausimus susijusius su tarpukario Lietuvos karine aviacija.

Taigi kvietimą priėmiau .Po to kreipiausi vel į Nerijų asmeniškai su klausimu žinutę pateikiu :
Kam:
Nerijus Korbutas

Pranešimas išsiųstas:
2010 Kov 05 d., 12:35

Pranešimas perskaitytas:
2010 Kov 05 d., 23:51


Laba diena gavau jūsų kvietimą apsilankyti šiame tinklapyje tai ir pabandžiau .Noriu paklausti ar čia galima ir kitokia nuomonė ar tik bendrainčių palaikymo klubas.
Gavau atsakymą.Pateikiu:

Nuo:
Nerijus Korbutas

Pranešimas išsiųstas:
2010 Kov 06 d., 00:17

Pranešimas perskaitytas:
2010 Kov 06 d., 08:13

Sveikas tuti, malonu jus matyti. Čia nėra daug narių, bet renkasi tie kuriems įdomi mūsų aviacijos istorija, o ne tie kurių tikslas neargumentuotai ją šmeižti, menkinti... Kaip pvz. toks Aladinas anoje svetainėje.
Nereikia čia nieko dirbtinai garbinti , čia diskutuojame apie tada buvusią realybę, tada vykusius įvykius, asmenybes, techniką ir t.t.
Kitokią nuomonę tikrai galima turėti, tačiau ji turi būti paremta rimtais argumentais, geriausia rašytiniais šaltiniais. Dar kartą sveikas atvykęs ir tikiuosi aktyvaus jūsų dalyvavimo svetainės veikloje.
Pateikiu sekančią žinutę:
Kam:
Nerijus Korbutas

Pranešimas išsiųstas:
2010 Kov 06 d., 08:45

Pranešimas perskaitytas:
2010 Kov 06 d., 19:05

Laba diena
Noriu pasidomėti kaip turiu elgtis jeigu perskitau tinklapyje esantį straipsnį ir matau jame neaikumų ar pavadinkim klaidų kurios toliau klaidina.O po straipsniu komentarai nerašomi kur galima išsakyti pastebėjimus,konkrečių pavyzdžių pastebėjau .Nenoriu iškro tapti viskuo nepatenkintas.:D
Gaunu atsakymą.Atsakymą pateikiu:

Ats.: klausimas dėl tvarkos
Nuo:
Nerijus Korbutas

Pranešimas išsiųstas:
2010 Kov 06 d., 19:06

Pranešimas perskaitytas:
2010 Kov 06 d., 20:26

SVEIKAS, jei tik kyla klausimų arba randi klaidų susirask tinkamą giją forume, ten paieškok tinkamos temos apie diskutuotiną objektą ir rašyk, jei temos nerasi - sukurk naują. Sėkmės!

Todėl dabar girdint kaltinimus ar netgi siūlymus banui netgi iš paties Nerijaus šiek tiek keista.
Todėl manau ,kad būdamas NEPAGEIDAUTINA asmenybe šiame tiknklapyje tiesiog privalau pasitraukti.
Tuo pačiu atsiprašau visų kolegų kuriuos varginau netinkamais kausimais ,nelaiku ir nevietoje.
Viso ir sėkmės.
tutis


Į viršų
eppanzer
2010 Kov 10 d., 17:20
Užsiregistravęs dalyvis #46
Prisijungta: 2009 Sau 05 d., 08:36
Pranešimų: 490
Kažkada kitame forume sakiau sakiau, kad man truks aladino. Kai atsirado tutis ir kaukas nustatė kas yra kas, supratau, kad aš neklydau. O koks atsisveikinimo reveransas! Jeigu tai būtų rinkimai, tutis pralenktų ne, tik Paksą, bet ir Grybauskaitę
Į viršų
Kaukas
2010 Kov 10 d., 19:40
Užsiregistravęs dalyvis #13
Prisijungta: 2008 Lap 23 d., 23:15
Pranešimų: 54
Aladinas gavo neblogą pamoką ir gerokai pakeitė savo trolišką taktiką. Tačiau tikslas tas pats, jeigu anksčiau jis koneveikė straipsnius pateikdamas straipsnio autorius įžeidžiančias humoreskas ( straipsnio "atitikmenis"), besišaipydamas iš straipsnio autoriaus, tai dabar jis atsargiai "klausinėja", spendžia spąstus, kad nežymiai išreikštų mintį "bet sutinkante, kad tai - nesąmonė". Primygtinai prašau kolegų paskaityti Nerijaus įmestą nuorodą, kurioje Aladinas nedviprasmiškai šaiposi iš AMBO sukūrimo istorijos ir pačio straipsnio, tuo pačiu menkindamas A. Gustaičio indėlį, prilygindamas jo darbą kolūkio lentpjūvės saviveiklai.
Į viršų
Nerijus Korbutas
2010 Kov 10 d., 20:41
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4086
Mano siūlymas baninti ne dėl trolio veiklos šioje svetainėje (ji dar normose), o už ankstesnius krakoviakus ant Gustaičio galvos. Visiškai nesvarbu kur priš...ta - smirda labai plačiai.
Galvojau gudresnis tas "tutis" - tačiau jau nuo pirmo jo pm kurį gavau šioje svetainėje buvo aišku kas per reikalas. Ne veltui atsakydamas Aladiną paminėjau .
Sėkmės tuti ieškant naujų vandenų
Į viršų
Kaukas
2010 Kov 10 d., 20:51
Užsiregistravęs dalyvis #13
Prisijungta: 2008 Lap 23 d., 23:15
Pranešimų: 54
Atsiprašau už dvigubą postą.
Permetu to pačio tučio pranešimą po Nerijaus straipsniu. Vienas iš nekaltų Aladino-tučio klausimų:

Matau mano klausimas perdaug sudėtingas paklausiu papraščiau iliustruodamas pavyzdžiu;

"Mūsų kolųkio taryba nusprendė nepirkti 20 naujų mersedes džipų kadangi jie labai brangūs ,bet mūsų ūkio vyriausias inžinierius atsakingas už techniką nenusiminė jis pats gali pagaminti neblogesnę techniką ,o kartu ir 3 ar 4 kartus pigiau ,tuo labiau kad mūsų kolūkyje yra nuostabios remonto dirbtuvės ir jose darbuojasi auksinių rankų meistras kalvis Jonas kuris prieš tai kaustė arklius ir taisė sulenktus plūgus taip kad jam ten išlankstyti mersui porą sparnų nieko nereiškia, o čia dar bus ir talkininkų kurie padirbės ir viršvalandžius už kuklų atlygį (už buteliuką).Tai štai susėdo vyrai vieną vakarą prie taurelės arbatos pasitarė ir nusprendė kad padarys ,tik va kalvis jonas sako kad pas jį su stiklu dirbant problemos būna matai dažnai skyla,nieko padrasino inžinierius ir nusprendė padarysim nenusileidiančius(čia aš apie važiuoklę) Ir kibo vyrai į darbą ,tuo labiau kad pilni patvoriai dalių ir mechanizmų kokių tik reikia .Tai va ruduo bandomasis pavyzdys paruoštas susirinko kolūkiečia apkatkę padaryt nu ir ką pervažiavo ir netgi neblogai nuvažiavo netgi toliau nei planavo ir patys gryžo.
Vakare kolūkio susirinkimas visi nubalsavo vienbalsiai , kad tinka tuo labiau kad ir panašus i mersą bet svarbiausia kad 3 ar 4 kartus pigesnis ,o dėl kokybės tai niekas nepergyveno taigi ir inžinierius savas ir kalvis Jonas visada dirbtuvėse savo kuvalda kala ,o dėl detalių tai visada patvoryje ko nors yra bus gerai jeigu reikia padarysim kad ir dvidešimt visi nubalsavo ir apsidžiaugė ,kad tuoj ir pas mus kėkvienas agronomas važinės džipu beveik kaip mersas .Sprendimas priimtas .Tik štai kažkas iš minios paklausė,o kaip bus jeigu mus kokia pikta bobelė akmenimis akmenimis apmėtys už tai kad mes jos žasiukus pabaidėme po kaimą beskraidydami nu ką kalvis Jonas tuoj ir išsisuko omes langus fanera pridengsim kai važiuosit į tą kaimą kur pikta boba gyvena,dar kažkas riktelėjo ,o kaip bus žiemą ar ne šalta,omes išduosim vairuotojam po 150 gramų spirito,ir šilčiau ir ant drasos nekenks .
Ir viskas būtų buve gerai tik kad kolūkis še tau ir subyrėjo .Ir liko agoronomai ir bekolūkio ir be džipo kaip mersas tik 3-4 kartus pigesnio.
"

Kreipiuosi į gerbiamus šios svetainės administratorius. Nesvarbu kaip žmogus vadinasi, svarbu jo veidmaniškumas "besidomint" Lietuvos aviacijos istorija. Gerbiu jūsų entuziazmą skatinant domėtis Lietuvos aviacijos istorija, pritariu ir stebiu jūsų projektą. Tačiau kalbant apie aladino-tučio požiūrį į diskusijas ir Lietuvos aviaciją bendrai, skaitau, kad jeigu jūsų, aviacijos mėgėjai, tai nežeidžia, jūsų reikalas. Mane, ne aviatorių, tai įžeidė, kaip eilinį Lietuvos patriotą.


[ Redaguota 2010 Kov 10 d., 21:05 ]
Į viršų
Pijus
2010 Kov 10 d., 20:55
Pijus

Užsiregistravęs dalyvis #4
Prisijungta: 2008 Lap 05 d., 16:57
Pranešimų: 889
Kartais tutis nerašo tragikomedijos žanro kūrinių? Ir gėdinga, ir graudu.
Į viršų
Juozas
2010 Kov 10 d., 21:13
Užsiregistravęs dalyvis #20
Prisijungta: 2008 Lap 24 d., 19:29
Pranešimų: 360
Net vienas žmogus gali gerokai užteršti gerą forumą. Prisiminkim aviakonstruktorių forume temą apie "visų energetinių problemų sprendimą". Kiek buvo beprasmių, betikslių diskusijų. Kartais sunkoka atskirti pelus nuo grūdų, juo labiau jeigu nepažįsti autoriaus.
Į viršų
Nerijus Korbutas
2010 Kov 10 d., 21:52
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4086
Viskas gerai kolegos, Šiam forume nieko panašaus nebus. Kaukai, be jokios abejonės tai žeidžia ir net labai. Iš mano, kaip administratoriaus, pusės padaryta kas reikia. Beje, Aladinas-tutis jau spėjo kitu vardu prisiregistruoti, šįkart jis - lotas...
Į viršų
Kaukas
2010 Kov 10 d., 22:00
Užsiregistravęs dalyvis #13
Prisijungta: 2008 Lap 23 d., 23:15
Pranešimų: 54
Tai tik gėlytės. Mano kolegos APK jau turi keletą jo IP. Taip, kad greitu laiku jis prisijunginės keisdamas ne tik vardą, bet ir IP. Laiko klausimas. Ne bėda, IP pakeisti lengviau nei stilistiką ar bendravimo manierą. Troliai nemirtingi Man jie kažkuo primena piromanus, sukėlusius gaisrą ir ... atlikinėjančius tam tikrus judesius krūmuose, bestebint sukeltą gaisrą. Tai, tam tikra prasme, patalogija ir saviraiškos būdas.
Į viršų
Eiti į puslapį       >>   

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System

Svetainės nuorodos













Sveiki,

Prisijungimo vardas:

Slaptažodis:




Prisiminti mane

[ ]

Facebook