Diskusijos

Eiti į puslapį   <<        >>  
Moderatoriai: Arius, Nerijus Korbutas, Pijus, Mindaugas, Kiras
Autorius Pranešimas
vytas
2009 Grd 28 d., 19:07
Užsiregistravęs dalyvis #65
Prisijungta: 2009 Kov 21 d., 17:47
Pranešimų: 2
straipsnis skaitomas , svarbiausia autorius is turimu faktu bando analizuoti ir padaryti isvadas kurios pirmame jo straipsnyje daugeliu atveju remiasi tik jo pacio apmastymais gi antrame , jau daugiau remiamasi tik faktais, visumoje IDOMU.
Į viršų
Nerijus Korbutas
2009 Grd 30 d., 22:25
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4087
Rytoj, paskutinę metų dieną bus paskelbti konkurso rezultatai ir nugalėtojai.
Į viršų
mureika
2009 Grd 31 d., 09:43
Užsiregistravęs dalyvis #82
Prisijungta: 2009 Geg 30 d., 18:09
Pranešimų: 220
Valio!!!!!!!!!!
Į viršų
Nerijus Korbutas
2009 Grd 31 d., 14:43
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4087
Šiandien, paskutiniąją 2009 metų dieną, net po mėnesį laiko užsitęsusio darbų vertinimo skelbiame rašinių konkurso rezultatus:

Garbingą pirmą vietą užėmė:

Gintautas Kačergius, konkursui parašęs ir atsiuntęs net du darbus:

„Lituanikos“ katastrofos priežasčių analizė
„Lituanikos“ pašovimo versija

Atskirai šių darbų vertinti nepavyko, todėl bendras jų svoris, autoriaus dėmesys tyrinėjamai temai bei temos išmanymas ir lėmė mūsų apsisprendimą.

Antroji vieta atiteko J.Pletai už darbą Paulius ir Sakalas.
Šis rašinys Aviacijos Pasaulio redakcijos nuomone - labiausiai atitinkantis formatą spaudai. Tai irgi didelis laimėjimas. Šis rašinys jau išspausdintas 12-ame Aviacijos Pasaulio numeryje.

3 vieta. Išrinkti trečią ir kažką nustumti į 4 pasirodė labai sunku.
Abu darbai skirtingai geri ir įdomūs. M.Mureikos rašinys Lietuvos Aviacija Nepriklausomybės karuose vertas šios vietos dėl temos sudėtingumo. K.Rimšelio Nuotraukos istorija verta šios vietos dėl idėjos ir temos įdomumo.

Visgi, kadangi svetainės formatas labiau istorinis nei žurnalistinis, trečioji vieta atiteko:
M.Mureikai su darbu Lietuvos Aviacija Nepriklausomybės karuose

4 vieta. K.Rimšelis - Nuotraukos istorija.
Nors svetainėje šis darbas liko paskutinis, žurnalistų nuomone ši žinutė verta atsidurti žurnalo Aviacijos Pasaulis puslapiuose. O tai irgi nemažas įvertinimas.

Dar kartą noriu padėkoti autoriams už darbus, vertintojams už pagalbą vertinant rašinius.

--------------------------------------------------------------------

Rezultatai paskelbti, dabar reikia bandyti suorganizuoti autorių apdovanojimą, kuris sėkmės atveju taps ir nedideliu svetainės narių susitikimu. Tačiau jau dabar beveik abejoju, kad visiems dalyviams, organizatoriams ir kt. pavyks vienu metu atsidurti vienoje vietoje, tad atsarginis variantas: virtuali apdovanojimo ceremonija svetainėje, o prizus ir kt. pristatys Lietuvos Paštas.

[ Redaguota 2017 Bal 05 d., 15:58 ]
Į viršų
mureika
2009 Grd 31 d., 15:02
Užsiregistravęs dalyvis #82
Prisijungta: 2009 Geg 30 d., 18:09
Pranešimų: 220
Sveikinu Gintautą Kačergių ir Juozą Pletą su pirmomis vietomis Taip pat ir K.Rimšelį su įdomiu straipsniu ir dalyvavimu
Į viršų
Kiras
2010 Sau 02 d., 12:59
Kiras

Užsiregistravęs dalyvis #19
Prisijungta: 2008 Lap 24 d., 19:16
Pranešimų: 1398
Smagu, kad mano rašiniai daugumai patiko.
Dėkoju visiems palankiai įvertinusiems.
Į viršų
Nerijus Korbutas
2010 Sau 14 d., 16:00
Administratorius

Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: 1970 Sau 01 d., 03:00
Pranešimų: 4087
STRAIPSNIŲ KONKURSĄ SKELBIAME BAIGTU!


Didelis ačiū dalyviams, ačiū vertinusiems, ypatingai didelis ačiū Aviacijos muziejaus kolektyvui.
Taip pat be galo dėkingas "Aviacijos Pasaulio" sieloms: Vilmai ir Jonui už informacinę paramą bei įsteigtus tikrai vertingus prizus.
Atskirai noriu padėkoti komandos nariui Mindaugui, kuris man besvarstant ką nuveikti 1-ojo gimtadienio proga, ryžtingai pasakė: žinoma, kad organizuoti straipsnių konkursą!

Gintautui atiteko pagrindinis prizas "Aviacijos Pasaulio" prenumerata 2010 metams, taip pat pas Gintautą jau keliauja be galo įdomus paskutinis praėjusių metų FlyPast numeris. Gintautas sako - angliškai nesuprantu. Ne bėda - prie žurnalo yra fantastiškas 2010 m. kalendorius kuris džiugins akį visus metus.

Pas Juozą jau keliauja "Aviacijos Pasaulio" prizas - puikus, dar dažais kvepiantis, fotoalbumas "Dangaus paveikslai", taip pat pas Juozą atkeliauja ir toks pat žurnalas ir kalendorius kaip ir Gintauto.

"Aviacijos Pasaulio" dovanojami fotoalbumai "Dangaus paveikslai" pasieks ir Marių Mureiką bei Kęstutį Rimšelį. Pas šiuos du dalyvius keliauja ir fantastiškos knygos- fotografijų albumai "The Battle of Britain"

Pavėlavę atsiųsti darbą moksleiviai Aistė ir Andrius iš Kauno S.Dariaus ir S.Girėno gimnazijos neturėtų labai nusiminti, pas juos irgi keliauja "The Battle of Britain" - kiekvienam po vieną.

Aviacijos Pasaulio formatą atitiko du darbai: tai praėjusiame numeryje išspausdintas Juozo "Paulius ir Sakalas" bei K.Rimšelio "Nuotraukos istorija" kuris bus išspausdintas 1-ame š.m. numeryje, kuris pasirodys sausio gale.
Gaila, kad nepavyko ištesėti pažado ir išspausdinti nugalėtojo darbo. Tačiau ne dėl turinio, o dėl pernelyg didelės apimties.

Skelbiant konkursą buvo planai suorganizuoti gyvą apdovanojimų "ceremoniją". Tačiau, suprasdami, kad praėję metai ir taip daugeliui nebuvo labai lengvi - nutarėme papildomai neapsunkinti dalyvių. O be to nevisi ir galėtų atvykti. Pvz. negalėčiau aš...

"Aviacijos Pasaulio" redaktorė Vilma iš manęs išpešė pažadą, kad konkursas vyks ir šiemet. Tik bus skelbiamas ne metų gale, o gerokai ankščiau. Tad jau dabar galite smailinti plunksną ir laukti starto.

Dar kartą visiems Ačiū.



Į viršų
Ta 152
2010 Sau 24 d., 19:54
Užsiregistravęs dalyvis #121
Prisijungta: 2010 Sau 24 d., 18:59
Pranešimų: 12
Puikūs darbai, kas galėtų ginčytis. Nesiimsiu jų vertinti balais, tam man trūksta kompetencijos. Tik norėčiau paklausti dėl vieno reikaliuko straipsnyje „Lituanikos“ katastrofos priežasčių analizė". Labai naujas šioje svetainėje, net nežinau, ar tam čia vieta.
Vis dėlto, sukaupęs įžūlumą, klausiu Jūsų: Kaip čia yra, kad kapitonas V.Morkus nežino apie imperinę matų sistemą, o gerb. A.Gustaičio vadovaujama komisija nežino, kad aliuminis nerūdija? Kadangi galvoju, jog aš savo žiniomis nepatraukiu net iki trečdalio bendrojo išsilavinimo lygio (bet apie tai žinau!), o kalbame apie PROTINGUS ir KOMPETETINGUS vyrus, man tai mįslė, po šimts. O Jums, gerbiami - leiskite taip į Jus kreiptis - kolegos?
Į viršų
Juozas
2010 Sau 24 d., 20:30
Užsiregistravęs dalyvis #20
Prisijungta: 2008 Lap 24 d., 19:29
Pranešimų: 360
Aliuminis rūdija. Tik kitaip nei plienas. Plienas rūdija rudai, o aliuminis - baltai. Vienas pavyzdžių - lieti automobilių ratlankiai.
Į viršų
sky76v
2010 Sau 24 d., 20:38
Užsiregistravęs dalyvis #49
Prisijungta: 2009 Sau 27 d., 14:48
Pranešimų: 1308
Ta 152 rašė ...

o gerb. A.Gustaičio vadovaujama komisija nežino, kad aliuminis nerūdija?

Atsiprašau, bet jau kelintas pasisakymas apie tai šiame forume. Taip, iš mokyklos kurso žinom, kad aliuminio oksidas padengia metalą plėvele, kuri stabdo tolimesnę koroziją. Bet ai yra normaliomis sąlygomis. O ar žinote, kad: „Duraliuminis, ypač po grūdinimo ir sendinimo, yra kur kas mažiau atsparus korozijai nei techninis aliuminis.“ Ir kaip šis metalas reaguoja į sąlytį ne tik su oru ir jo drėgme, bet su nuolat besikeičiančiu visu kompleksu: benzinu, vandeniu, oru?
Į viršų
Eiti į puslapį   <<        >>   

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System

Svetainės nuorodos













Sveiki,

Prisijungimo vardas:

Slaptažodis:




Prisiminti mane

[ ]

Facebook